Yksinoikeudella tarjoukset vain tänään. Rekisteröidy ilmaiseksi tilillesi
profiilin kuva
Nikole C.
juuri tehty
$ 350

Tietosuojalauseke

Tietosuojalauseke

Tietosuojakäytännössämme kuvataan menettelytapa ja taustalla olevat käytännöt, jotka koskevat käyttäjän (sinun) tietojen käyttöä, keräämistä ja paljastamista aina, kun käytät palvelua. Siinä kerrotaan myös yksityisyyden suojasta ja siitä, miten lait suojaavat sinua ja etujasi.

Käytämme käyttäjien tietoja palveluiden tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt täten tietosuojakäytännön mukana olevien tietojen keräämisen ja käytön.

Tulkinta ja määritelmät

Huomaa, että sanoilla, joissa alkukirjain on kirjoitettu isolla, on merkitys, joka määritellään alla luetelluissa olosuhteissa.

Alla kirjoitetuilla määritelmillä on oltava samanlainen merkitys riippumatta siitä, että ne esiintyvät joko yksikköinä tai monikkona.

Määritelmät

Määritelmät kirjoitetaan tietosuojakäytännön tarkoituksiin:

Sinä: Tämä tarkoittaa sitä, että henkilö käyttää tai käyttää palvelua tai yritystä tai jopa muuta oikeushenkilöä, joka edustaa jotakin muuta henkilöä, joka käyttää tai käyttää mainittua palvelua.

Yleisen tietosuoja-asetuksen osalta 'Sinuun' voidaan viitata myös rekisteröidynä tai koskaan '' käyttäjänä '', jonka henkilö on käyttäessään palvelua.

yhtiö: Tätä sanaa kutsutaan joko 'Meiksi', 'Meiksi', 'Meidän' tai 'Yritykseksi' tämän sopimuksen kautta Bitcoin Revolution, 9 Appold Street EC2A 2AP Lontoo, Iso-Britannia.

GDPR: n tai yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan yritys on rekisterinpitäjä.

affiliate: Sana tytäryhtiö tarkoittaa yhteisöä, joka hallitsee tai jota joku hallitsee tai joka on yhteisen valvonnan alaisena osapuolen mukana. Tässä 'määräysvallalla' tarkoitetaan 50 prosenttia merkittävien osakkeiden, arvopapereiden tai osakkeiden omistuksesta, jolla on oikeus äänestää johtajien valitsemisesta ja hallinnasta.

Tili: Tämä tarkoittaa ainutlaatuista tiliä, joka luodaan sinulle, kuten käyttäjälle tai sijoittajalle tarjoamiemme palveluiden käyttämiseksi. Tilillä voit myös käyttää useita palvelujemme segmenttejä.

Verkkosivu: Tämä viittaa Bitcoin Revolution johon pääsee osoitteesta https://www.bitcoinrevolution.org/.

Palvelun: Tarjoamaamme palvelua kutsutaan verkkosivustoksi.

Maa: Se viittaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

Palveluntarjoaja: Tämä viittaa siihen, että kuka tahansa oikeushenkilö tai luonnollinen henkilö, joka valvoo tietojen käsittelyä yrityksen alaisuudessa. Palveluntarjoaja viittaa myös kolmansien osapuolten yrityksiin tai jopa yksityishenkilöihin, joissa yhtiö on työnantaja, ja henkilöitä pidetään työntekijöinä palvelun tarjoamisen helpottamiseksi yrityksen puolesta. He suorittavat myös yrityksen avustamiseen ja palveluun liittyviä palveluita analysoidakseen palvelun käyttöä.

Palveluntarjoajia pidetään tietojenkäsittelijöinä GDPR: n mukaan.

Kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelu: Se viittaa mihin tahansa Internetin tai sosiaalisen verkoston verkkosivustoon, johon käyttäjät voivat joko kirjautua sisään tai jopa luoda tilin palvelun käyttöä varten.

Henkilökohtaiset tiedot: Nämä tiedot liittyvät yksilön tunnistamiseen.

GDPR: n mukaan henkilötiedoilla tarkoitetaan Sinuun liittyviä tietoja, kuten tunnistenumero, nimi, sijaintitiedot ja online-tunniste. Se voi myös olla yksi tai useita tekijöitä, jotka ovat erikoistuneet fysiologiseen, fyysiseen, taloudelliseen, henkiseen, sosiaaliseen tai kulttuuriseen identiteettiin.

Evästeet: Nämä ovat pieniä tiedostoja, jotka ovat tietokoneellasi tai muulla laitteella verkkosivuston kautta. Se sisältää yksityiskohdat verkkosivustosi selaushistoriastasi ja sillä on useita käyttötarkoituksia.

Käyttötiedot: Nämä ovat tietoja, jotka kerätään automaattisesti, jotka syntyvät palvelun käytön tai palvelun infrastruktuurin kautta, kuten sivun vierailun kesto.

Data Controller: GDPR: n perusteella rekisterinpitäjä viittaa yhtiöön oikeushenkilönä, joka voi yksin tai yhdessä määrittää sekä keinot että tarkoitukset henkilötietojen käsittelemiseksi.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Kerättyjen tietojen luokitus

Henkilötiedot

Palvelun käytön aikana saatamme pyytää sinua antamaan meille muutamia erityisiä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voimme käyttää tunnistamaan sinut tai ottamaan sinuun yhteyttä. Huomaa, että henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleviin tietoihin voi sisältyä, mutta ei rajoittuen:

Sähköpostiosoite

Etunimi Sukunimi

Käyttötiedot

Puhelinnumero

Käyttötiedot

Keräämme käyttötiedot, kun käytät palvelumme.

Käyttötiedot sisältävät käyttäjien tietoja, kuten laitteesi IP-osoitteen, selaintyyppien, selainversioiden ja palvelun eri sivujen lisäksi. Se sisältää myös vierailusi päivämäärän ja kellonajan, näillä sivuilla käyttämäsi ajan, tietojen diagnosoinnin ja laitteiden tunnistamisen.

Voimme myös kerätä tiettyjä tietoja, kun aloitat pääsyn Palveluumme mobiililaitteiden kautta. Tämä tehdään automaattisesti, ja se sisältää käyttämäsi laitteen tyypin, mobiililaitteen yksilöllisen tunnuksen, IP-osoitteen, matkapuhelimen käyttöjärjestelmän, käyttämäsi Internet-selaimen tyypin ja version, diagnostiikkatiedot ja laitetunnukset.

Keräämme myös tietoja, joita selaimesi lähettää joka kerta, kun vierailet palvelussa tai käytät palveluitamme mobiililaitteiden kautta.

Seurantatekniikat ja evästeet

Käytämme yleensä evästeitä ja useita muita seurantatekniikoita seurataksemme toimintaa Palvelumme kautta. Tallennamme myös tarkkoja tietoja. Seurantatekniikoita käytetään tunnisteina, majakoina ja skripteinä tietojen keräämisessä ja seurannassa. Tämä menetelmä auttaa meitä analysoimaan ja parantamaan palvelumme.

Voit asettaa selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun yksittäinen eväste lähetetään henkilökohtaisesti. Siitä huolimatta, jos et halua hyväksyä evästeitä, sinut vapautetaan palvelun joidenkin osien käytöstä.

Evästeet ovat joko istunto- tai pysyviä. Istuntoevästeet poistetaan, kun olet sulkenut verkkoselaimen. Toisaalta pysyvät evästeet yleensä pysyvät laitteessa, vaikka laitteesi olisi offline-tilassa.

Ei, että käytämme sekä pysyviä että istuntoevästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

Välttämättömät / pakolliset evästeet

Luokka: Istuntoevästeet

Järjestelmänvalvoja: Me

Tavoite: Näiden evästeiden avulla sinulle tarjotaan verkkosivustollamme saatavilla olevat palvelut, ja sinulla on myös mahdollisuus käyttää joitain tärkeitä ominaisuuksia. Näiden evästeiden etuna on, että ne auttavat todentamaan käyttäjiä ja samalla estävät käyttäjien tilien vilpillisen käytön. Emme voi tarjota sinulle olennaisia ​​palveluita ilman näitä evästeitä.

Ilmoitus hyväksymisevästeistä / evästeistä

Luokka: Pysyvät evästeet

Järjestelmänvalvoja: Me

Tavoite: Nämä evästeet auttavat tunnistamaan, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön tällä verkkosivustolla.

Toiminnallisuus Evästeet

Luokka: Pysyvät evästeet

Järjestelmänvalvoja: Me

Tavoite: Muistamme näiden evästeiden avulla tekemäsi valinnat ensimmäisten vierailujen aikana. Verkkosivustomme muistaa kirjautumistiedot ja kieliasetukset tällä evästeellä. Nämä evästeet tarjoavat sinulle henkilökohtaisen kokemuksen, eikä sinun tarvitse antaa asetuksia uudelleen aina, kun käytät verkkosivustoa.

Seuranta- ja suorituskykyevästeet

Kirjoita Pysyvät evästeet

Järjestelmänvalvoja: kolmannet osapuolet

Tavoite: Nämä evästeet seuraavat tietoja, kuten verkkosivuston liikennettä, ja kuinka käyttäjät liikkuvat ja käyttävät verkkosivustoa. Näiden evästeiden kautta kerätyt tiedot tunnistavat sinut vierailijaksi. Kerätyt tiedot on linkitetty tiettyyn salanimeä tunnistimeen, joka liittyy laitteeseen, jota käytät verkkosivustolla. Evästeitä voidaan käyttää uusien sivujen, mainosten, verkkosivuston toimintojen tai ominaisuuksien tunnistamiseen ja todistamaan käyttäjien reaktioita.

Vieraile ystävällisesti sivullamme, joka on tarkoitettu ilmoittamaan sinulle evästekäytännöistä saadaksesi lisätietoja evästeistä, joita käytämme valintojesi yhteydessä.

Henkilötietojesi käyttö

Voimme käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Tarjoa ja ylläpitää palvelumme: Tavoitteenamme on tarjota vankkaa palvelua, ylläpitää niitä ja pitää välilehtiä tarjoamiemme palveluiden käytöstä.

Tilin hallinta: Alkaen rekisteröimästä sinut Palvelumme käyttäjäksi käyttäjän toimittamiin henkilötietoihin. Rekisteröinnin jälkeen käyttäjät pääsevät käyttämään useiden palvelujen erottuvia toimintoja, jotka ovat käytettävissäsi, kun sinusta tulee rekisteröitynyt käyttäjä.

Sopimuksen toteutus: Tähän sisältyy sellaisten tuotteiden, tuotteiden tai palveluiden ostosopimuksen noudattaminen, kehittäminen ja sitoutuminen, jotka olet jo ostanut meiltä kaikilla muilla sopimuksilla tarjoamiemme palvelujen kautta.

Yhdistää sinut: Jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä puhelinsoittojen, sähköpostin, tekstiviestien tai muun sähköisen viestinnän avulla, kuten älypuhelimien push-ilmoitukset tuotteisiin, toimintoihin tai sopimuspalveluihin liittyvistä päivityksistä, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, jotka ovat tarpeen toteutuksen kannalta.

Muiden päivitysten tarjoaminen: Tarjoamalla sinulle erikoistarjouksia, uutisia ja yleistietoa muista tarjoamistamme palveluista, tavaroista ja tapahtumista ovat samat kuin olet jo tiedustellut tai ostanut. Voit kuitenkin päättää, haluatko saada nämä ilmoitukset vai ei.

Pyyntöjen hallinta: Hallitse meitä koskevaa pyyntöäsi ja osallistu siihen.

Saatamme myös jakaa käyttäjätietoja alla mainituissa tilanteissa:

Palveluntarjoaja: On mahdollista, että voimme jakaa käyttäjien henkilökohtaiset tiedot useille palveluntarjoajille palvelumme käytön analysoimiseksi ja seuraamiseksi. Palveluntarjoajat ovat vastuussa sellaisten mainosten toimittamisesta, jotka auttavat tukemaan ja ylläpitämään Palvelumme ja ottamaan sinuun yhteyttä. Mainosta myös kolmansien osapuolten verkkosivustoilla Käyttäjille, kun he vierailevat Palvelusivulla ja suorittavat maksuja.

Business Siirrot: On mahdollista, että voimme siirtää tai jakaa käyttäjien henkilötietoja, jotka koskevat sulautumisneuvotteluja, yritysvarojen rahoitusta, myyntiä tai liiketoimintojen hankinnan aikana muille yrityksille.

Kumppanit: Voimme jakaa käyttäjien tietoja merkittävien tytäryhtiöidemme kanssa. Tässä tilanteessa tarvitsemme tytäryhtiöiden kunnioittamaan tietosuojakäytäntömme. Jotkut tytäryhtiöistä ovat tytäryhtiömme ja emoyhtiömme, yhteisyrityskumppanit ja muut yritykset, joita hallitsemme tai joissa jaamme määräysvallan.

Liikekumppanit: Liikekumppaneidemme kanssa jakamiemme tietojen on tarkoitus tarjota sinulle tiettyjä palveluita, tuotteita ja tarjouksia.

Muut käyttäjät: Kun Käyttäjä jakaa henkilökohtaisia ​​tietojaan muun muassa, hänellä on tapana olla vuorovaikutuksessa muilla julkisilla aloilla muiden käyttäjien kanssa. Useat muut käyttäjät voivat nähdä nämä tiedot, ja on todennäköistä, että ne jaetaan julkisesti ulkopuolelle. Jos rekisteröidyt meihin kolmannen osapuolen palvelun kautta, kolmannen osapuolen alustalla oleva yhteyshenkilö saattaa nähdä kirjautumistietosi toimintakuvasi vieressä. Lisäksi tämä auttaa muita käyttäjiä katsomaan kuvaustasi ja kommunikoimaan kanssasi.

Henkilötietojen säilyttäminen

Yrityksenä voimme säilyttää henkilötietoja, kunnes se on tarpeen mainita tietosuojakäytännössä. Meillä on oikeus säilyttää ja käyttää henkilötietoja paljon suuremmassa määrin, jos noudatat kaikkia laillisia velvoitteitamme. Voimme esimerkiksi säilyttää tietosi siellä, missä sitä voidaan noudattaa asianmukaisissa laeissa, ratkaista joitain erimielisyyksiä ja panna täytäntöön lakipolitiikkamme ja sopimuksemme.

Yritys voi myös säilyttää käyttötiedot analyysin tekemiseksi sisäisesti. Yleensä käyttötietoja säilytetään lyhyen aikaa, mutta voimme kuitenkin käyttää tietoja turvallisuuden parantamiseen parantamaan heidän tarjoamamme palvelun toimivuutta. On tapauksia, joissa meillä on laillinen velvollisuus säilyttää tietoja pitkään.

Henkilötietojen siirto

Käyttäjien tiedot sisältävät henkilökohtaisen; Tiedot, joita käsitellään yhtiön toimipisteissä ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuu useita osapuolia. Täällä tietoja voidaan siirtää ja ylläpitää tietokoneilla, jotka ovat läänin, osavaltion, maan tai muun hallituksen lainkäyttöalueen ulkopuolella, jos tietosuojalait saattavat poiketa käyttäjän lainkäyttöalueesta.

Kun annat suostumuksen tietosuojakäytäntöön, tietojen korvattu toimittaminen saattaa edustaa käyttäjän sopimusta siirrosta.

Lisäksi yritys toteuttaa kaikki tarvittavat toimenpiteet sen varmistamiseksi, että tietoja käsitellään täysin turvallisesti tietosuojakäytännössä. Käyttäjien henkilötietoja ei siirretä tietyssä organisaatiossa tai maassa. Poikkeuksia on, jos henkilötietojen ja tietoturvan kaltaisissa paikoissa toteutetaan riittävä valvonta.

Henkilötietojen luovuttaminen

Yrityksen tilisiirrot:

Jos yrityksen havaitaan hankkivan, sulautuvan tai myyvän omaisuutta, käyttäjän henkilökohtaiset tiedot siirretään. Vakuutettu velvollisuutemme on ilmoittaa asiasta ennen henkilötietojen siirtämistä, josta tulee edelleen täysin erottuva tietosuojakäytäntö.

Lainvalvonta:

Tietyissä olosuhteissa yritystä voidaan vaatia paljastamaan käyttäjien henkilötiedot, jos se on tarpeen laillisesti tai vastauksena merkittävien viranomaisten, kuten valtion virastojen tai tuomioistuinten, kelvollisiin pyyntöihin.

Muut lakivaatimukset:

Yrityksenä saatamme paljastaa käyttäjien henkilötietoja vilpittömässä mielessä, jos toimet ovat tarpeen:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen.
  • Suojaa ja puolustaa sekä yrityksen oikeuksia että omaisuutta.
  • Estä tai tarkista Palvelua koskevat mahdolliset väärinkäytökset
  • Suojaa käyttäjien turvallisuutta yleisön rinnalla
  • Turvatoimet oikeudellista vastuuta vastaan

Käyttäjien henkilötietojen turvallisuus

Käyttäjien tiedoilla on suuri merkitys meille. Muista kuitenkin, ettei mikään Internetin tai sähköisen tallennustilan siirron menetelmä. Koska pyrimme yrityksenä käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja käyttäjien henkilötietojen suojaamiseen, emme voi kuitenkaan taata tietojen optimaalista turvallisuutta.

Täydelliset tiedot käyttäjien henkilötietojen käsittelystä

Palveluntarjoajat voivat käyttää tietojasi suorittamaan tehtäviä yrityksen puolesta. He eivät ole velvollisia paljastamaan tai käyttämään tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Analytics

Saatamme käyttää ulkopuolisten palveluntarjoajien palveluita palvelumme käytön seurantaan ja analysointiin.

Google Analytics

Huomattavana verkkoanalyysipalveluna Google Analytics seuraa ja raportoi verkkosivustojen liikennettä. Google käyttää säännöllisesti keräämiään tietoja palvelun käytön seurantaan ja seuraamiseen. Huomaa, että tiedot jaetaan myös useiden muiden hakujätti Googlen palveluiden kanssa. Google voi myös käyttää kerättyä dataa mainosverkostonsa mainosten personointiin ja asiayhteyteen.

Voit kieltäytyä kaikesta palvelun toiminnasta, joka on käytettävissä Google Analyticsissa. Sinun tarvitsee vain asentaa Google Analytics ja hävittää selaimen lisäosa. Lisäksi tämä lisäosa estää Google Analyticsin JavaScriptiä jakamasta tietoja vierailuihin liittyvästä verkkoanalytiikkapalvelusta.

Jos haluat lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä, käy Googlen tietosuoja- ja käyttöehtojen verkkosivulla - https://policies.google.com/privacy

Käyttäytymiseen perustuva uudelleenmarkkinointi

Käytämme uudelleenmarkkinointipalveluja mainosten sijoittamiseen kolmansien osapuolien verkkosivustoille, kun vierailet palvelussamme. Kolmannen osapuolen toimittajamme ja Me käyttävät evästeitä palvelumme aikaisempiin käynteihin perustuvien mainosten optimoimiseksi, tiedottamiseksi ja tarjoamiseksi.

Bing-mainosten uudelleenmarkkinointi

Microsoft Inc on Bing Ads -markkinointipalvelun toimittaja.

Voit myös poistaa Bing-mainokset käytöstä noudattamalla tässä linkissä mainittuja ohjeita: https://about.ads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Voit myös kerätä lisätietoja tietosuojakäytännöistä ja Microsoftin käytännöistä yksinkertaisesti käymällä tietosuojakäytännön verkkosivulla: https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement

pinterest

Pinterest-uudelleenmarkkinoinnin palvelut tarjoaa tunnettu Pinterest Inc.

Voit myös lopettaa palvelun käyttämisen Pinterestin Internet-pohjaisissa mainoksissa. Sinun tarvitsee vain ottaa käyttöön Älä seuraa -toiminto verkkoselaimessa. Voit myös seurata Pinterestin ohjeita: https://help.pinterest.com/en/article/personalization-and-data

Vieraile seuraavalla linkillä oppiaksesi Pinterestin esittelemistä käytännöistä ja yksityisistä käytännöistä: https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy

AdRoll

Semantic Sugar, Inc tarjoaa AdRoll-markkinointipalvelua.

Valitse kieltäytyminen tai lopeta huomautusten vastaanottaminen AdRollilta. Käy vain AdRoll Advertising Preferences -sivustolla: http://info.evidon.com/pub_info/573?v=1&nt=1&nw=false

Voit myös kerätä tietoja AdRollin käytännöistä ja tietosuojakäytännöstä tämän linkin kautta: https://www.nextroll.com/privacy

Täydellinen yleisö

NowSpots Inc tarjoaa täydellisen yleisön uudelleenmarkkinoinnin.

Voit kokeilla itseäsi täydellisen yleisön poistamiseksi käytöstä vierailemalla vain seuraavilla verkkosivuilla:

Platform-kieltäytyminen: http://pixel.prfct.co/coo

Kumppanien kieltäytyminen: http://ib.adnxs.com/optout

Vieraile seuraavalla linkillä kerätäksesi tietoja tietosuojakäytännöistä: https://www.perfectaudience.com/privacy/index.html

AppNexus

AppNexus Inc on AppNexuksen uudelleenmarkkinointipalvelun toimittaja.

Vierailemalla seuraavalla verkkosivulla saat tietoja kirjautumisesta ulos AppNexus-palvelusta: https://www.appnexus.com/platform-privacy-policy#choices

Käy läpi AppNexuksen tietosuojakäytäntö vierailemalla tällä verkkosivustolla: https://www.appnexus.com/platform-privacy-policy

Suorituskyky, käyttö ja heterogeeninen

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajien käyttö parantaa palvelumme optimaalisesti.

Mouseflow

Se on istunnon lämpökartta- ja uusintatyökalu, joka näyttää kuinka kävijät liikkuvat, napsauttavat, selaavat, vierittävät ja kiinnittävät huomiota useisiin verkkosivustoihin. Aps vastaa palvelun käytöstä.

Tämä palvelu voi kerätä tietoja käyttäjän laitteesta.

Mouseflow'n keräämät tiedot toimitetaan samalla tavalla kuin tietosuojakäytäntö: https://mouseflow.com/privacy/

GDPR-tietosuoja

Henkilötietoja voidaan käsitellä alla luetelluilla ehdoilla:

suostumus: Kun käyttäjät antavat suostumuksensa tietojen käsittelyyn yksittäisiä tai useita muita tarkoituksia varten.

Sopimuksen toteutus: Henkilötietojen toimittaminen on välttämätöntä käyttäjien kanssa tehtävässä suoritussopimuksessa tai sopimusta edeltävissä velvoitteissa.

Oikeudelliset velvoitteet: On tärkeää noudattaa henkilötietojen käsittelyä lakisääteisten velvoitteiden lisäksi silloin, kun edes yhtiö on alttiina.

Elintärkeät intressit: Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä käyttäjän elintärkeiden etujen suojaamiseksi luonnollisen henkilön rinnalla.

Yleisön edut: Henkilötietojen käsittely liittyy tehtävään, joka suoritetaan yleisön edun vuoksi tai valtuutetun henkilöstön harjoittamiseksi koko yhtiössä.

Perustelut: Oikeutettujen etujen tarpeiden tyydyttämiseksi henkilötietojen käsittely on ehdotonta.

Autamme sinua selventämään käsittelymenetelmässä sovellettavaa oikeusperustaa. Tämä varmistaa, onko henkilötietojen toimittaminen sopimus- tai lakisääteinen vaatimus vai tärkeä vaatimus, joka on lisättävä mihinkään sopimukseen.

Käyttäjien oikeudet GDPR: n nojalla

Yritys sitoutuu käyttämään oikeuksiaan täysin käyttäjän henkilökohtaisten tietojen luottamuksellisuuden arvostamiseen.

Tietosuojakäytännön avulla saat nämä oikeudet lain mukaan!

Henkilötietojen käyttö: Sinulla on kaikki oikeudet päivittää, käyttää ja poistaa kaikki tiedot, joita Yrityksellä on sinusta. Aina kun se on mahdollista, käyttäjät voivat joko käyttää, pyytää tai päivittää henkilötietojen poistamista tilin asetusvaihtoehdossa. Jos et pysty suorittamaan näitä tehtäviä, ota yhteyttä meihin. Autamme mielellämme!

Pyydä asiakkaidemme henkilötietojen arviointia:

Käyttäjänä sinulla on kaikki oikeudet maailmassa muokata yrityksen virheellisiä tai puutteellisia tietoja sinusta!

Käyttäjien henkilötietojen käsittelyn vastustaminen: Oikeus on ihmisille, jotka luottavat oikeutettuihin etuihin kulkueeseen perustuvan laillisen rinnalla. Tämän oikeuden avulla voit yksinkertaistaa henkilötietojen objektiivistamisen. Lisäksi voit myös objektisoida käsittelemämme tiedot markkinointitarkoituksiin.

Pyydä henkilötietojen poistamista:

Sinulla on kaikki oikeudet pyytää meitä poistamaan tai jopa poistamaan henkilötietoja, kun ei ole mitään syytä käsitellä niitä ensiksi.

Pyydä henkilötietojen siirtämistä:

Sinulle tai kolmannelle osapuolelle ilmoitetaan, että tietosi valitaan, jäsennetään ja käytetään tavanomaisesti luettavaa muotoa. Vielä tärkeämpää on, että tämä pätee automaattisiin tietoihin, jotka annoit meille alun perin suostumuksen niiden käyttöön. Tietoja käytetään sopimuksen tekemiseen käyttäjien kanssa.

Suostumuksen peruuttaminen:

Käyttäjinä sinulla on oikeus poistaa tai hylätä suostumuksesi käyttää henkilötietojasi. Kun nostopyyntö on tehty, emme voi tarjota käyttäjille pääsyä tarjoamamme palvelun tiettyihin toimintoihin.

Käytä GDPR: n tietosuojaoikeuksiasi

Sinulla on täysi vapaus toteuttaa oikeuksiasi oikaista, käyttää, peruuttaa ja vastustaa yksinkertaisesti ottamalla meihin yhteyttä. Huomaa, että saatamme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen vastaamista näihin pyyntöihin. Kun pyyntö on esitetty, teemme kaikkemme vastataksemme Sinuun.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle koskien Tietojemme keräämistä ja käyttöä. Voit myös ottaa yhteyttä tietosuojaviranomaiseen löytääksesi oikean ratkaisun pyyntösi.

Lasten tietosuoja

Alle 13-vuotiaat eivät voi käyttää palveluitamme. Emme yleensä kerää alle 13-vuotiaiden henkilöiden henkilöllisyyttä. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät lapsesi meille toimittamat henkilötiedot, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Heti kun saamme tietää, että olemme keränneet tietoja alle 13-vuotiaalta ilman vanhempien suostumusta tai vahvistusta, poistamme tiedot välittömästi palvelimelta.

Tämän lisäksi saatamme myös rajoittaa tapaa kerätä, tallentaa ja käyttää 13–18-vuotiaiden käyttäjien tietoja. Joissakin tapauksissa emme voi tarjota tiettyjä palvelumme toimintoja näille käyttäjille.

Epäröimättä, jos vaadimme suostumusta laillisesti, käyttäjien ja Maiden tietojen käsittely edellyttää vanhempien suostumusta. Yrityksenä vaadimme myös vanhempien suostumuksen ennen tietojen keräämistä ja käyttöä.

Linkit muille sivustoille

Murto-osa palvelustamme saattaa sisältää linkkejä useisiin muihin verkkosivustoihin, joita emme hallitse tai yllä Kun käyttäjä napsauttaa kolmannen osapuolen linkkiä, hänet ohjataan kolmannen osapuolen verkkosivustolle. Käy läpi jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntö.

Lisäksi kolmannen osapuolen verkkosivustojen sisällössä ja niiden tietosuojakäytännöissä ei ole minkäänlaista valvontaa.

Nykyiseen tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset

Tietosuojakäytäntömme saatetaan päivittää ajoittain markkinoista riippuen. Kun tietosuojakäytäntöön on tehty muutoksia, käyttäjille ilmoitetaan asiasta välittömästi.

Opit muutoksista sähköpostitse tai ennen muutosten tekemistä. Voit myös havaita viimeisimmän päivitetyn päivämäärän ja tietää, onko muutoksia tapahtunut.

Sinun on tarkistettava tietosuojasivu säännöllisin väliajoin muutosten suhteen.

Ota yhteyttä:

Jos sinulla on vielä kysyttävää tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä meihin!

Sähköpostitse: Info [at] bitcoinrevolution.org

Verkkosivuston kautta: https://www.bitcoinrevolution.org/contact-us/