Geniet nu van deze Exclusieve Aanbieding. Registreer snel uw gratis account voor het te laat is!
profiel foto
Nicole C.
Winst vandaag
€ 350

Privacy Beleid

Privacy Beleid

Ons privacybeleid beschrijft de procedure en het onderliggende beleid voor het gebruik, de verzameling en de openbaarmaking van de (uw) informatie van de gebruiker wanneer u de service gebruikt. Het vertelt ook over privacyrechten en hoe wetten u en uw belangen beschermen.

We gebruiken de gegevens van de gebruikers voor het leveren en verbeteren van onze diensten. Door gebruik te maken van de service, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie die samen met het privacybeleid wordt geleverd.

Interpretatie en definities

Merk op dat de woorden waar de beginletter met een hoofdletter is geschreven, betekenis hebben die wordt gedefinieerd onder de onderstaande voorwaarden.

De onderstaande definities moeten een vergelijkbare betekenis hebben, ongeacht of ze in het enkelvoud of in het meervoud voorkomen.

Definities

Definities zijn geschreven met het doel van het privacybeleid:

U: Dit geeft aan dat een persoon een dienst of bedrijf of zelfs een andere juridische entiteit gebruikt of gebruikt die een andere persoon vertegenwoordigt die toegang heeft tot of gebruik maakt van de dienst, voor zover relevant.

Wat de Algemene Verordening Gegevensbescherming betreft, kan 'U' ook worden aangeduid als de Betrokkene of ooit als een 'Gebruiker' die het individu is terwijl hij de service gebruikt.

Bedrijf: Dit woord wordt 'Wij', 'Ons', 'Onze' of het 'Bedrijf' genoemd via deze overeenkomst wordt aangeduid als Bitcoin Revolution, 9 Appold Street EC2A 2AP Londen UK.

Voor zover de GDPR of de Algemene verordening gegevensbescherming in aanmerking wordt genomen, is het bedrijf de gegevensbeheerder.

affiliate: Het woord affiliate geeft de entiteit aan die de controle heeft over of wordt gecontroleerd door iemand of onder een gemeenschappelijke controle staat, vergezeld door een partij. Hier betekent 'controle' 50% van het eigendom van significante aandelen, effecten of aandelenbelangen die het recht hebben om te stemmen voor verkiezende bestuurders en om de autoriteit te beheren.

Account: Dit betekent een uniek account dat voor u is aangemaakt, als gebruiker of investeerder, met als doel toegang te krijgen tot de diensten die we leveren. Met een account kunt u ook gebruik maken van meerdere segmenten van onze diensten.

Website: Dit verwijst naar de webpagina van de Bitcoin Revolution die toegankelijk is via https://www.bitcoinrevolution.org/.

Service: De dienst die wij leveren wordt de website genoemd.

land: Het verwijst naar het Verenigd Koninkrijk.

Serviceprovider: Dit suggereert dat elke rechtspersoon of natuurlijke persoon die toezicht houdt op de verwerking van de gegevens onder het bedrijf. Serviceprovider verwijst ook naar de externe bedrijven of zelfs de individuen waar het bedrijf de werkgever is en de individuen worden beschouwd als werknemers voor het faciliteren van de service om de service namens het bedrijf te leveren. Ze voeren ook diensten uit die verband houden met de assistentie en service van het bedrijf om de manier waarop Service wordt gebruikt te analyseren.

Serviceproviders worden volgens de GDPR beschouwd als de gegevensverwerkers.

Sociale mediaservice van derden: het verwijst naar een van de websites op internet of sociale netwerkwebsites waar gebruikers kunnen inloggen of zelfs een account kunnen maken om de service te gebruiken.

Persoonlijke gegevens: Dit is de informatie die betrekking heeft op het identificeren van een individu.

In termen van GDPR verwijzen persoonlijke gegevens naar informatie die aan u is gekoppeld, zoals een identificatienummer, naam, locatiegegevens, online identificatie. Het kunnen ook een of meer factoren zijn die gespecialiseerd zijn in fysiologische, fysieke, economische, mentale, sociale of culturele identiteit.

Cookies: Dit zijn de kleine bestanden die via een website op uw computer of een ander apparaat aanwezig zijn. Het bevat de details van uw geschiedenis van browsen op de website en het heeft verschillende toepassingen.

Gebruiksgegevens: Dit zijn de gegevens die automatisch worden verzameld, gegenereerd door het gebruik van de service of uit de service-infrastructuur, zoals de duur van de paginabezoek.

Data Controller: Met het oog op de AVG verwijst de gegevensbeheerder naar het bedrijf als een rechtspersoon die in zijn eentje of gezamenlijk zowel de middelen als de doeleinden kan bepalen om persoonsgegevens te verwerken.

Uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken

Classificatie van verzamelde gegevens

Persoonsgegevens

Op het moment dat u de service gebruikt, kunnen we u vragen om ons een paar specifieke persoonlijk identificeerbare informatie te geven die we kunnen gebruiken om u te identificeren of contact met u op te nemen. Merk op dat persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar niet beperkt tot:

Email adres

Eerste achternaam

Gebruiksgegevens

Telefoonnummer

Gebruiksgegevens

We verzamelen de gebruiksgegevens wanneer u gebruik maakt van onze service.

Gebruiksgegevens omvatten informatie van de gebruikers, zoals het IP-adres van uw apparaat, naast browsertypen, browserversie en verschillende pagina's van de dienst die u gewoonlijk bezoekt. Het omvat ook de datum en tijd van uw bezoek, tijd die u op deze pagina's doorbrengt, gegevens diagnosticeert en apparaten identificeert.

We kunnen ook bepaalde informatie verzamelen wanneer u via mobiele apparaten toegang krijgt tot onze service. Dit gebeurt automatisch en omvat het type apparaat dat u gebruikt, een unieke ID van het mobiele apparaat, het IP-adres, het besturingssysteem van de mobiele telefoon, het type en de versie van de internetbrowser die u gebruikt, diagnostische gegevens en apparaat-ID's.

We verzamelen ook de informatie die uw browser verzendt elke keer dat u de service bezoekt, of u toegang krijgt tot onze services via een mobiel apparaat of mobiele apparaten.

Trackingtechnologieën en cookies

We gebruiken over het algemeen cookies en verschillende andere volgtechnologieën om uw activiteit op onze service te volgen. We slaan ook specifieke informatie op. Trackingtechnologieën worden gebruikt als tags, bakens en scripts voor het verzamelen en volgen van informatie. Deze methode helpt ons om onze service te analyseren en te verbeteren.

Uw browser kan door u worden ingesteld om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een enkele cookie persoonlijk wordt verzonden. Niettemin, als u niet bereid bent om cookies te accepteren, wordt u vrijgesteld van het gebruik van sommige delen van onze service.

Cookies zijn sessie of permanent. Sessiecookies worden verwijderd zodra de webbrowser door u wordt gesloten. Aan de andere kant blijven permanente cookies op het apparaat staan, zelfs als uw apparaat offline is.

Niet dat we zowel permanente cookies als sessiecookies gebruiken voor de volgende doeleinden:

Essentiële / verplichte cookies

Categorie: sessiecookies

Beheerder: Us

Doel: met deze cookies krijgt u de diensten die beschikbaar zijn op onze website en kunt u enkele van de belangrijke functies gebruiken. Het voordeel van deze cookies is dat ze helpen bij het authenticeren van gebruikers en tegelijkertijd frauduleus gebruik van de gebruikersaccounts voorkomen. Zonder deze cookies kunnen we u niet de essentiële diensten leveren.

Let op Acceptatiecookies / Cookiebeleid

Categorie: permanente cookies

Beheerder: Us

Doel: deze cookies helpen bij het identificeren of de gebruikers het gebruik van cookies op deze website hebben geaccepteerd.

Functionaliteit Cookies

Categorie: permanente cookies

Beheerder: Us

Doel: Met behulp van deze cookies onthouden we de keuzes die u tijdens de eerste bezoeken heeft gemaakt. Onze website onthoudt U inloggegevens en taalvoorkeur met deze cookie. Deze cookies bieden u persoonlijke ervaring en u hoeft de voorkeuren niet elke keer opnieuw in te voeren wanneer u de website gebruikt.

Tracking- en prestatiecookies

Typ permanente cookies

Beheerder: derden

Doel: deze cookies houden informatie bij zoals websiteverkeer en hoe gebruikers navigeren en de website gebruiken. De informatie die via deze cookies wordt verzameld, identificeert u als bezoeker. De informatie die wordt verzameld, is gekoppeld aan een specifieke pseudonieme identificatie die is gekoppeld aan het apparaat dat u de website gebruikt. De cookies kunnen worden gebruikt om nieuwe pagina's, advertenties, functionaliteiten of functies van de website te identificeren en om te zien hoe gebruikers reageren.

Bezoek onze pagina om u te informeren over het cookiebeleid voor meer informatie over de cookies die we naast uw keuzes gebruiken.

Uw persoonlijke gegevens gebruiken

We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken voor de onderstaande doeleinden:

Bieden en onderhouden van onze service: Ons doel is om robuuste service te bieden, deze te onderhouden en het gebruik van de services die we leveren in de gaten te houden.

Account beheren: Vanaf het registreren van u als gebruiker van onze service tot de door u verstrekte persoonsgegevens. Na registratie krijgen gebruikers toegang tot onderscheidende functionaliteiten van verschillende Services die voor u beschikbaar zijn wanneer u een geregistreerde gebruiker wordt.

Contractprestaties: Dit omvat de naleving, ontwikkeling en uitvoering van het koopcontract voor artikelen, producten of diensten die u al hebt gekocht met een ander contract van ons via de diensten die wij leveren.

U verbinden: Als u wilt dat wij contact opnemen met Your end via telefoongesprekken, e-mail, sms of andere elektronische communicatiemethoden, zoals pushmeldingen op smartphones, over updates met betrekking tot producten, functionaliteiten of gecontracteerde diensten, inclusief beveiligingsupdates die nodig zijn voor implementatie.

Andere updates bieden: Om u te voorzien van speciale aanbiedingen, nieuws en algemene informatie over andere diensten, goederen en evenementen die wij aanbieden, zijn dezelfde als degene die u al hebt aangevraagd of gekocht. U bepaalt echter zelf of u deze meldingen wel of niet wilt ontvangen.

Beheren van de verzoeken: Beheer en volg uw verzoek aan ons.

We kunnen de gebruikersinformatie ook delen in de onderstaande situaties:

Serviceprovider: Er is een kans dat we de persoonlijke informatie van de gebruikers delen met verschillende serviceproviders voor het analyseren en monitoren van het gebruik van onze service. De Serviceproviders zijn verantwoordelijk voor het aanbieden van advertenties die helpen bij het ondersteunen en onderhouden van Onze Service om contact met u op te nemen. Adverteer ook op websites van derden aan de gebruikers zodra ze de servicepagina bezoeken en betalingen doen.

Bedrijfsoverdracht: Er is een kans dat we de persoonlijke informatie van de gebruikers overdragen of delen met betrekking tot, of tijdens onderhandelingen over een fusie, financiering, verkoop van bedrijfsactiva, en ook tijdens de overname van onze bedrijven aan andere bedrijven.

Affiliates: We kunnen de informatie van de gebruikers delen met onze opmerkelijke partners. In dit scenario hebben we de gelieerde ondernemingen nodig om ons privacybeleid na te leven. Sommige van de gelieerde ondernemingen zijn onze dochterondernemingen en moedermaatschappij, joint venture-partners en andere bedrijven waarmee wij zeggenschap hebben of die wij delen.

Zakenpartners: De informatie die we delen met onze zakenpartners is bedoeld om u bepaalde diensten, producten en promoties aan te bieden.

Andere gebruikers: Wanneer een gebruiker zijn / haar persoonlijke informatie onder andere deelt, hebben ze de neiging om in andere openbare domeinen met andere gebruikers te communiceren. Deze informatie is zichtbaar voor verschillende andere gebruikers en er is een kans dat ze openbaar naar buiten worden verspreid. Als u zich bij ons registreert via een service van derden, ziet de contactpersoon op het platform van derden mogelijk uw inloggegevens naast uw activiteitsbeschrijving. Bovendien helpt dit andere gebruikers om uw beschrijving te bekijken en met u te communiceren.

Behoud van de persoonsgegevens

Als bedrijf kunnen we persoonsgegevens bewaren totdat het nodig is om vermeld te worden in het privacybeleid. We hebben het recht om de persoonsgegevens in een veel grotere mate te bewaren en te gebruiken wanneer u aan al onze legitieme verplichtingen zou voldoen. We kunnen uw gegevens bijvoorbeeld bewaren waar ze kunnen worden nageleefd met de toepasselijke wetten, sommige geschillen oplossen en ons wettelijk beleid en onze overeenkomsten afdwingen.

Het bedrijf kan de gebruiksgegevens ook bewaren om intern een analyse te maken. Over het algemeen worden gebruiksgegevens voor een korte tijd bewaard, maar we kunnen de gegevens gebruiken om de beveiliging te verbeteren om hun functionaliteit van de service die we bieden te verbeteren. Er zijn gevallen waarin we wettelijk verplicht zijn om de gegevens voor een langere periode te bewaren.

Overdracht van persoonsgegevens

De informatie van gebruikers omvat persoonlijk; Gegevens die worden verwerkt op de vestigingen van de onderneming en op andere plaatsen waar meerdere partijen bij de verwerking zijn betrokken, bevinden zich. Hier kan de informatie worden overgedragen en bewaard op computers die aanwezig zijn buiten de jurisdictie van de provincie, staat, land of andere jurisdictie van de overheid waar wetten voor gegevensbescherming kunnen verschillen van die van de gebruiker.

Wanneer u toestemming geeft voor ons privacybeleid, kan het achterhaald indienen van informatie de instemming van de gebruiker met betrekking tot de overdracht betekenen.

Verder zal het bedrijf alle noodzakelijke stappen ondernemen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat de gegevens worden behandeld met uiterste veiligheid voor het privacybeleid. Er zal geen overdracht van de persoonlijke gegevens van gebruikers plaatsvinden in een specifieke organisatie of land. Er zullen uitzonderingen zijn als er adequate controles plaatsvinden op plaatsen zoals persoonlijke informatie en gegevensbeveiliging.

Openbaarmaking van persoonsgegevens

Zakelijke transacties:

Als wordt vastgesteld dat het bedrijf bezig is met de verwerving, fusie of verkoop van activa, worden de persoonlijke gegevens van de gebruiker overgedragen. Het is onze plechtige verantwoordelijkheid om kennisgeving te doen vóór de overdracht van de persoonlijke gegevens, die verder onderworpen wordt aan een volledig onderscheidend privacybeleid.

Politie:

In bepaalde omstandigheden kan het bedrijf worden vereist om persoonlijke gegevens van de gebruikers te onthullen als dit wettelijk vereist is of als reactie op geldige verzoeken van opmerkelijke autoriteiten, zoals overheidsinstanties of rechtbanken.

Andere wettelijke vereisten:

Wij als bedrijf kunnen persoonlijke gegevens van gebruikers te goeder trouw bekendmaken wanneer de actie nodig is om:

  • Voldoen aan een wettelijke verplichting.
  • Bescherm en verdedig zowel de rechten als het eigendom van het bedrijf.
  • Voorkom of controleer de mogelijke misstanden met betrekking tot de Dienst
  • Bescherm de veiligheid van gebruikers naast het publiek
  • Vrijwaring tegen wettelijke aansprakelijkheid

Beveiliging van persoonlijke gegevens van gebruikers

De gegevens van gebruikers zijn voor ons van groot belang. Onthoud echter dat geen van de overdrachtsmethoden via internet of elektronische opslag mogelijk is. Aangezien we als bedrijf ernaar streven om de commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om persoonlijke gegevens van gebruikers te beschermen, kunnen we nog steeds geen optimale beveiliging van de gegevens garanderen.

Volledige informatie over het verwerken van persoonlijke gegevens van gebruikers

Serviceproviders hebben toegang tot uw gegevens voor het uitvoeren van taken namens het bedrijf. Ze zijn verplicht om de gegevens niet voor andere doeleinden te onthullen of te gebruiken.

Analyse

Mogelijk maken we gebruik van diensten van externe leveranciers voor het bewaken en analyseren van het gebruik van onze service.

Google Analytics

Als een opmerkelijke webanalyseservice volgt en rapporteert Google Analytics het verkeer van websites. Google gebruikt de gegevens die het regelmatig verzamelt om het gebruik van onze Service te volgen en te volgen. Merk op dat de gegevens ook worden gedeeld met verschillende andere services van de zoekgigant Google. Google kan de verzamelde gegevens ook gebruiken om advertenties van zijn advertentienetwerk te personaliseren en in een context te plaatsen.

U kunt ervoor kiezen om u af te melden voor elke activiteit op Service die beschikbaar is in Google Analytics. Het enige wat u hoeft te doen is Google Analytics installeren en de browser-add-on verwijderen. Bovendien zal deze add-on voorkomen dat het JavaScript van Google Analytics informatie verspreidt met de webanalyseservice over bezoekactiviteit.

Als u meer informatie wilt over de privacypraktijken van Google, bezoek dan de webpagina van Google's privacy en voorwaarden - https://policies.google.com/privacy

Gedragsremarketing

We gebruiken remarketingdiensten om advertenties op websites van derden te plaatsen zodra u onze service bezoekt. Onze externe leveranciers en wij gebruiken cookies voor het optimaliseren, informeren en weergeven van advertenties die zijn gebaseerd op eerdere bezoeken aan onze service.

Bing Ads Remarketing

Microsoft Inc is de leverancier van de Bing Ads-remarketingdienst.

U kunt er ook voor kiezen om u af te melden voor Bing Ads door de instructies te volgen die in deze link worden genoemd: https://about.ads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

U kunt ook meer informatie vergaren over privacypraktijken en het beleid van Microsoft door simpelweg naar de webpagina van Privacybeleid te gaan: https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement

Pinterest

De diensten van Pinterest-remarketing worden geleverd door het bekende Pinterest Inc.

U kunt ook stoppen met het gebruik van de service via de internetadvertenties van Pinterest. Het enige dat u hoeft te doen, is de functie Do Not Track inschakelen in de webbrowser. Je kunt ook de instructies op Pinterest volgen: https://help.pinterest.com/en/article/personalization-and-data

Bezoek de volgende link voor meer informatie over beleid en privépraktijken die door Pinterest zijn geïntroduceerd: https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy

AdRoll

Semantic Sugar, Inc levert de marketingservice AdRoll.

Kies ervoor om u af te melden of om geen opmerkingen meer te ontvangen van AdRoll. Bezoek de website van AdRoll Advertentievoorkeuren: http://info.evidon.com/pub_info/573?v=1&nt=1&nw=false

U kunt via deze link ook informatie verzamelen over de praktijken en het privacybeleid van AdRoll: https://www.nextroll.com/privacy

Perfect publiek

NowSpots Inc biedt Perfect Audience Remarketing.

U kunt uw best doen om u af te melden voor Perfect Audience door de volgende webpagina's te bezoeken:

Afmelden voor platform: http://pixel.prfct.co/coo

Afmelden voor partners: http://ib.adnxs.com/optout

Bezoek de volgende link om informatie te verzamelen over privacypraktijken: https://www.perfectaudience.com/privacy/index.html

AppNexus

AppNexus Inc is de aanbieder van de remarketingdienst van AppNexus.

Door de volgende webpagina te bezoeken, kunt u informatie krijgen over het afmelden bij AppNexus: https://www.appnexus.com/platform-privacy-policy#choices

Doorloop het privacybeleid van AppNexus door deze website te bezoeken: https://www.appnexus.com/platform-privacy-policy

Prestaties, gebruik en heterogeen

Het gebruik van externe serviceproviders zorgt voor een optimale verbetering van onze service.

Mouseflow

Het is een sessie heatmap en herhalingstool die laat zien hoe de bezoekers bewegen, klikken, bladeren, scrollen en aandacht besteden aan verschillende websites. Aps is verantwoordelijk voor het beheer van de dienst.

Deze service kan informatie verzamelen van het apparaat van de gebruiker.

De informatie die Mouseflow verzamelt, wordt analoog aan het privacybeleid voortgezet: https://mouseflow.com/privacy/

GDPR-privacy

De persoonsgegevens kunnen worden verwerkt onder de onderstaande voorwaarden:

Toestemming: Wanneer gebruikers hun toestemming geven om gegevens te verwerken voor een of meer andere doeleinden.

Contractprestaties: Het verstrekken van persoonlijke gegevens is daarom essentieel voor een uitvoeringsovereenkomst met gebruikers of eventuele precontractuele verplichtingen.

Wettelijke verplichtingen: Het is belangrijk om te voldoen aan de verwerking van persoonlijke gegevens naast de wettelijke verplichting waar zelfs het bedrijf aan is onderworpen.

Essentiële belangen: De verwerking van uw persoonlijke gegevens is essentieel om de vitale belangen van de gebruiker te beschermen, naast die van een natuurlijk persoon.

Belangen van het publiek: De verwerking van persoonlijke gegevens houdt verband met een taak die wordt uitgevoerd in het belang van het publiek of de uitoefening van geautoriseerd personeel in het hele bedrijf.

Legitieme belangen: Om aan de behoeften van legitieme belangen te voldoen, is de verwerking van persoonsgegevens absoluut.

We zullen u helpen bij het verduidelijken van de specifieke rechtsgrondslag die wordt toegepast in de verwerkingsmethode. Hiermee wordt gecontroleerd of de verstrekking van persoonlijke gegevens een contractuele of wettelijke vereiste is of een vereiste die in een contract moet worden opgenomen.

Rechten van gebruikers onder GDPR

Het bedrijf verbindt zich ertoe de vertrouwelijkheid van de persoonlijke gegevens van de gebruiker te respecteren om de rechten volledig uit te oefenen.

Met het privacybeleid krijgt u deze rechten bij wet!

Toegang tot persoonlijke gegevens: U hebt het recht om alle informatie die het bedrijf over u heeft bij te werken, te openen en te verwijderen. Waar van toepassing kunnen gebruikers ofwel toegang krijgen tot, verzoeken om of het verwijderen van de Persoonsgegevens recht in de optie accountinstellingen. Mocht u deze taken niet kunnen uitvoeren, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Verzoek om evaluatie van persoonlijke gegevens die we over onze klanten hebben:

Als gebruiker hebt u het recht ter wereld om onnauwkeurige of onvolledige informatie die het bedrijf over u heeft te wijzigen!

Objectivering van de verwerking van persoonlijke gegevens van gebruikers: Het recht is voor de mensen die vertrouwen op legitiem belang naast legaal op basis van de processie. Met dit recht kunt u eenvoudig de persoonlijke gegevens objectiveren. Bovendien kunt u ook de gegevens die we verwerken voor marketingdoeleinden objectiveren.

Verzoek om verwijdering van de persoonlijke gegevens:

U hebt het recht om ons te vragen om persoonlijke gegevens te verwijderen of zelfs te verwijderen als er absoluut geen reden is om deze in de eerste plaats te verwerken.

Overdracht van persoonlijke gegevens aanvragen:

U of een derde partij wordt voorzien om uw gegevens te laten kiezen, gestructureerd en conventioneel gebruikt leesbaar formaat. Wat nog belangrijker is, dit is van toepassing op geautomatiseerde informatie waarvoor u ons aanvankelijk toestemming gaf voor het gebruik ervan. De informatie wordt gebruikt om een ​​contract met gebruikers te sluiten.

Intrekking van toestemming:

Als gebruikers heeft u het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw persoonlijke gegevens te verwijderen of te weigeren. Zodra het opnameverzoek is ingediend, kunnen we gebruikers geen toegang verlenen tot bepaalde functionaliteiten van de service die we bieden.

Gebruik uw GDPR-gegevensbeschermingsrechten

U bent in alle vrijheid om uw rechten uit te voeren om deze te corrigeren, te openen, te annuleren en te weigeren door simpelweg contact met ons op te nemen. Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen om uw identiteit te verifiëren voordat we op deze verzoeken reageren. Zodra een verzoek is ingediend, zullen we er alles aan doen om u te antwoorden.

U heeft ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit over onze verzameling en gebruik van uw gegevens. U kunt ook contact opnemen met de gegevensbeschermingsautoriteit om een ​​passende oplossing voor uw verzoek te vinden.

Privacy van kinderen

Iedereen onder de 13 jaar kan geen gebruik maken van onze diensten. We hebben de neiging om de identificatie van personen onder de 13 jaar niet te verzamelen. Als u een ouder of voogd bent en u op de hoogte bent van de persoonlijke gegevens die uw kind aan ons heeft verstrekt, neem dan gerust contact met ons op. Op het moment dat we te weten komen dat we de gegevens hebben verzameld van iemand die jonger is dan 13 jaar, zonder toestemming van ouders of verificatie, dan zullen we de informatie onmiddellijk van de server verwijderen.

Daarnaast kunnen we ook de manier beperken waarop we de informatie van gebruikers tussen 13 en 18 jaar verzamelen, opslaan en gebruiken. In sommige gevallen kunnen we bepaalde functionaliteiten van onze service niet aan deze gebruikers leveren.

Aarzelend, als we legaal toestemming nodig hebben, dan heeft het verwerken van informatie van zowel gebruikers als land toestemming van ouders nodig. Als bedrijf hebben we ook de toestemming van ouders nodig voordat we informatie verzamelen en gebruiken.

Links naar andere websites

Een fractie van onze service kan links bevatten naar verschillende andere websites die we niet beheren of beheren. Wanneer een gebruiker op een link van een derde partij klikt, wordt hij naar de website van een derde partij geleid. Bekijk alstublieft het privacybeleid van elke site die u bezoekt.

Verder is er geen controle over de onze op de inhoud van de websites van derden naast de praktijken en hun privacybeleid.

Wijzigingen aangebracht in het bestaande privacybeleid

Ons privacybeleid kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt, afhankelijk van de markt. Zodra de wijzigingen in het privacybeleid zijn aangebracht, worden gebruikers onmiddellijk op de hoogte gebracht.

U krijgt via een e-mail of voordat de wijzigingen plaatsvinden kennis van de wijzigingen. U kunt ook de laatste bijgewerkte datum zien om te weten of er wijzigingen zijn aangebracht of niet.

U moet de pagina met het privacybeleid regelmatig raadplegen over eventuele wijzigingen.

Contact:

Als je nog vragen hebt over het privacybeleid, neem dan contact met ons op!

Via e-mail: Info [at] bitcoinrevolution.org

Via website: https://www.bitcoinrevolution.org/contact-us/